Hogyan segítsünk, hogy egy Make-A-Wish utazás valóra (2024)

Gondolj bele, hogy mennyi megy tervez egy nagy családi nyaralás. Most szorozzuk meg ezt sok további partner és érdekelt bevonásával; a speciális orvosi igények kezelése; és figyelembe véve a kezelések, betegségek és egyebek körüli időbeli korlátokat.

Ez a valóság a több ezer Make-A-Wish utazás mindegyikében, amelyet minden évben megadnak.

a TPG több mint három éve büszke partnere a Make-A-Wish-nek, és rendszeresen együttműködünk velük jótékonysági projektekben (gondolj: az 1 millió United Airlines mérföld epikus adományozása).

mint valószínűleg tudod, a Make-A-Wish az ország egész területén teljesíti a kritikus betegségben szenvedő gyermekek kívánságait. A kívánságok mintegy 77%-A magában foglalja az utazást, így ez a Make-A-Wish egyik legnagyobb költsége. Íme, mi megy ezekbe az utakba, milyen érzés egyet venni, és hogyan tudsz segíteni.

egy falu kell ahhoz, hogy egy Kívánságutazás megtörténjen

mint gondolnád, egy falu kell ahhoz, hogy egy kívánságutazás megtörténjen — kívánj gyerekeket és családjaikat, önkénteseket és Make-A-Wish alkalmazottakat — beleértve a Make-A-Wish America-t (a nemzeti Hivatal); a gyermek származási fejezete (az a fejezet, amely azt a régiót szolgálja, ahol él); és a wish trip segítő fejezete (az a fejezet, amely arra szolgál, ahová megy) mind részt vesznek. És ez még csak nem is említi a helyi és nemzeti vállalati adományozókat, az egyéni adományozókat és még többet, akik biztosítják az erőforrásokat, hogy mindez megtörténjen.

néhány gyakori lépés, amely a kívánságút létrehozásához vezet:

  • a gyermek és a kívánság azonosítása helyi önkéntesekkel, úgynevezett “kívánság-adományozókkal.”
  • orvosi kívánság-engedély annak biztosítására, hogy az utazás megfelelő és biztonságos legyen a kívánt gyermek számára, valamint annak azonosítása, hogy szükség van-e orvosi felszerelésre.
  • a családdal való együttműködés a kívánságutazás dátumainak azonosítása, valamint a légi utazás koordinálása adományozott pontok, mérföldek vagy készpénz adományok felhasználásával.
  • A wish kid és az összes wish-trip résztvevő szállásainak koordinálása a járatok lefoglalása után. A Make-a-Wish támogatói szobákat, szállodai pontokat és/vagy dollárt adományoznak.
  • attól függően, hogy a kívánt gyermek hová megy, autókölcsönzésre lehet szükség.
  • wish-trip útvonal megosztása a családdal. Ez általában egy kívánságküldő partin történik, ahol a gyermek megtudja a közelgő utazásának minden részletét.
  • egy kívánságcsomag összeállítása, amely pénzt tartalmaz a költségek fedezésére, jellemzően egyéni és vállalati adományozóktól, hogy ne legyen pénzügyi teher a családra.
  • az utazás javítása, beleértve a lehetséges kedvezményeket és / vagy ingyenes élményeket, a repülőtéri küldést és üdvözletet, sőt az alkalmi szállás meglepetéseket-dekorációkat, harapnivalókat és így tovább.

mint mondtuk: ez egy falu.

az erőfeszítés megéri a kívánság gyerekeknek

de ne csak vegye el tőlünk. Vedd el Josephine-től, egy neuromuszkuláris rendellenességben szenvedő 14 éves lánytól, aki ez év januárjában Alaszkába ment. Köszönet a Make-A-Wish — nek, először látta az északi fényt-ezt az élményt “valóban látványosnak” nevezi.”

“azért választottam, hogy Alaszkába menjek-mondta -, mert olyan helyre akartam menni, ahová normális körülmények között soha nem tudnék menni. A nehéz mobilitás és az utazáshoz szükséges szállások miatt nehéz lenne Alaszkába mennem … a sivatagba utaztam, felutaztam a hegyekbe, de soha nem tapasztaltam egyedülálló csonthűtéses időjárást Alaszkában! Egy közeli és személyes Kilátás a gyönyörű hópelyhek alá az égből! A puha, plüssszerű hó mindenütt. És mikor lesz lehetőséged megnézni az északi fényt? Bízz bennem, ez egy igazán egyszeri élmény az életben. Az utazás során úgy érezte, hogy bármi lehetséges.”

a nemzeti és helyi utazási adományozók nagylelkűségének köszönhetően Josephine és családja az alaszkai Fairbanks-i Pike ‘ s Waterfront Lodge-ban szállhatott meg. Meglátogatták az Északi Múzeumot, kipróbálták a helyi ételeket, és természetesen részt vettek a Northern Lights turnén.

“Ez az utazás egy teljesen új világot nyitott meg számomra” – mondta Josephine -, hogy felfedezzem a családommal anélkül, hogy aggódnék az utazás során rájuk kényszerítendő nehézségek miatt. Repülhetek egy repülőgépen, és látom a széles kék eget, mint bármely más gyerek!”

Josephine története szívmelengető, de a valóság az, hogy a Make-A-Wish” csak két jogosult gyermek közül egynek képes kívánságokat teljesíteni”, Richard K. Davis, a Make elnök-vezérigazgatója szerint-a-wish America. “Az utazási kívánságok várnak — és teljesítésük az egyéni és vállalati adományozók folyamatos nagylelkűségétől függ, akik hozzájárulnak a fel nem használt légitársasági mérföldekhez, lejáró utazási pontokhoz és dollárokhoz.”

hogyan segíthetsz

pontosan itt jössz be. A Make-A-Wish-nek szüksége van a segítségedre, hogy más gyerekek hihetetlen élményeket élvezhessenek. A szervezetnek közel 3 milliárd légitársasági mérföldre és pontra van szüksége minden utazási kívánság fedezésére minden évben. Magának a TPG-nek nincs ilyen sok, tehát ez ismét hatalmas csapatmunkát igényel.

azok, akik hajlandóak megkímélni az American Airlines, a United Airlines, a Delta Air Lines, A Southwest Airlines és a JetBlue mérföldeket, gyorsan és egyszerűen adományozhatják őket wish.org/travel. a Make-A-Wish azt mondja a TPG-nek, hogy miután mérföldeket adományoztak a szervezetnek, soha nem járnak le. Mint egy hozzáadott perk az egyik csinál az adományozó, tudom, hogy bizonyos esetekben, adományozó mérföld is tartani a többi saját mérföld lejáró létrehozásával tevékenység a törzsutas számla.

itt közvetlenül Adományozhatod a pontokat és mérföldeket a Make-A-Wish-hez. Természetesen a szervezet is mindig értékeli a készpénzt, hogy az utazási álmok valóra váljanak. (Itt vannak a legjobb hitelkártyák, amelyeket jótékonysági adományokhoz lehet használni.)

kiemelt fotó: Sean Kurdziolek.

Chase Sapphire Preferred Card

üdvözlő ajánlat: 60.000 pont

TPG bónusz értékelése*: $1,200

card HIGHLIGHTS: 2X pont minden utazás és étkezés során, pontok átruházhatók több mint egy tucat utazási partner számára

*a bónusz értéke a TPG által kiszámított becsült érték, nem pedig a TPG által kiszámított érték a kártya kibocsátója. Legfrissebb értékeléseinket itt tekintheti meg.

Jelentkezz most

További tudnivalók

  • keress 60 000 bónuszpontot, miután 4000 dollárt költöttél vásárlásokra a számlanyitástól számított első 3 hónapban. Ez 750 dollár, ha a Chase Ultimate Rewards-on keresztül váltod be a bitcoinokat. Plusz keresni akár $50 a nyilatkozat kredit felé élelmiszerbolt vásárlások.
  • 2x pont az éttermekben való étkezésre, beleértve a jogosult kézbesítési szolgáltatásokat, a kivitelt és az étkezést és az utazást & 1 pont minden más vásárlásra költött dolláronként.
  • kap 25% – kal több értéket, ha beváltja az utazási keresztül Chase Ultimate Rewards++. Például 60 000 pont 750 dollárt ér az utazás felé.
  • a pay Yourself back (pay Yourself back) használatával a pontjaid 25% – kal többet érnek az aktuális ajánlat során, amikor beváltod azokat a meglévő vásárlásokkal szembeni kimutatási kreditekre a kiválasztott, forgó kategóriákban.
  • a dashpass, a DoorDash előfizetési szolgáltatásával korlátlan kiszállítást kaphat 0 $szállítási díjjal és csökkentett szolgáltatási díjakkal a 12 $feletti jogosult megrendelések esetén legalább egy évig. Aktiválja 12/31/21.
  • Szerezz 2x teljes pontot akár 1000 dollárért az élelmiszerboltokban havonta 1. November 2020-től 30. április 2021-ig. Tartalmazza a jogosult pick-up és szállítási szolgáltatásokat.

Regular THM

15,99% -22,99% változó

éves díj

$95

Egyenlegátutalási díj

vagy az egyes átutalások összegének 5 vagy 5% – A, attól függően, hogy melyik a nagyobb.

ajánlott hitel

kiváló / jó

szerkesztői nyilatkozat: Az itt kifejtett vélemények egyedül a szerző véleményei, nem pedig bármely bank, hitelkártya-kibocsátó, légitársaság vagy szállodalánc véleményei, és ezeket a szervezetek nem vizsgálták felül, hagyták jóvá vagy más módon nem hagyták jóvá.

jogi nyilatkozat: az alábbi válaszokat nem a banki hirdető adja meg vagy bízza meg. A válaszokat a banki hirdető nem vizsgálta felül, jóváhagyta vagy más módon jóváhagyta. Nem a banki hirdető felelőssége annak biztosítása, hogy minden hozzászólás és/vagy kérdés megválaszolásra kerüljön.

Hogyan segítsünk, hogy egy Make-A-Wish utazás valóra (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated:

Views: 6228

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.